Olen...

Nimeni on Anu. Muutin Perthiin kesäkuussa 2011 ja olen siitä lähtien temmeltänyt Western Australian osavaltion pääkaupungissa. Mukanani oli yksi matkalaukullinen tavaraa - edes pyyhe ei mahtunut laukkuun painorajojen takia. Kaiken muun myin tai annoin pois kotimaan kamaralla, kun irtisanouduin vakityöstä ja lähdin.

Syy muuttoon oli yksinkertainen. Uteliaisuus. Vahva elämänmuutoksen kaipuu. Millaista on elää Suomen rajojen ulkopuolella, maailmalla, sateenkaaren tuolla puolen? Perth valikoitui kohteeksi, koska olin kuullut siitä paljon hyvää - Australiassa en ollut koskaan ennen käynyt. Nyt en aio lähteä pois :)

Pidän kirkkaista väreistä, nauramisesta ja yllättävistä käänteistä. Ehdottomasti en pidä pelkkään omaan napaansa tuijottavista ihmisistä, kyynisyydestä tai loputtomasta jahkailusta. Kuva-aineistosta päätellen, näköjään kun lähden minnekään, päälläni on aina punainen goretex-takki.
Boya-kiipeilylouhoksella Perthin laitamilla kesäkuussa 2013.
Syyskuuta 2011, ensimmäinen reissu Denmarkin (ei se Tanska, vaan WA:n pikkukunta) jättieukalyptusmetsiin.
Surffipose vaatii enemmän treeniä. Wave Rock, Hyden, WA syyskuussa 2013.
Uusi mullistus elämässäni tapahtui joulukuussa 2012, kun Perthistä löytyi mukaan ranskalainen E.
Happily ever after


Tervetuloa mukaan!

4 kommenttia:

 1. Moi! Mä oon Samu.
  Sulla on hieno blogi. :D
  :]

  VastaaPoista
 2. Onpa mainio blogi! Löysin tämän näin vapaapäiväni aamuna ennen kello seitsemää ja olen lukenut jo monen monta postausta. Kirjoitat tosi hyvin, sellaista on virkistävä löytää täältä blogiviidakosta. Meidän nelihenkinen perheemme puuhaa muuttoa Havaijille juurikin samoista syistä. Olemme juuri nyt myymässä aivan kaikkea - kolme ja puoli viikkoa lähtöön.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti Anu! Olemmepas me Anut reissaavaa sakkia ;) Tsemppia ja onnea matkaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!