27.4.2012

Pelihuumaa

Näin ennen jääkiekon MM-kisojen starttausta (joita en kylläkään erityisemmin ole seurannut sitten legendaarisen kultamitalivuoden) on aika päivittää toisen suuren urheilujuhlan kuvatunnelmia. Lentopallo-puulaakitiimimme meni pääsemään ensimmäistä kertaa finaaleihin ja sijoittui peräti toiseksi 16 sekajoukkueen sarjassa, hurraa ja hyvä me! Alla eritoten allekirjoittaneen huippuhetkiä finaalimatsista. Olen siis tuo kokomustiin pitkähihaisiin ja -lahkeisiin pukeutunut tukkapantatyyppi. Asuvalinta johtuu syistä a) lentopallon muksahdus käsivarsiin on helpompi sietää pitkähihaisen suojavaikutuksen alaisena ja ruohosyöksyt jättävät enemmän nahkaa polviin, kun välissä on kangasta ja b) edellisviikonlopun autotrippi viileämpään etelään antoi aihetta kuvitella, että Perthissäkin olisi jo syksy eikä suinkaan kyseisen pelipäivän +36 astetta. En suosittele samaa asuvalintaa jatkossa. Mutta meni vähemmän aurinkorasvaa tuossa tummassa suoja-asussa. Huomatkaa muiden yhtenäiset, työpaikan kustantamat asut, nimimerkillä "kun eräiden nyt vaan on pakko saada erottua joukosta".

Sympatiahyppy. Meikä ei jätä tiimikaveria yksin pallon tavoitteluun vaan olen hengessä mukana, oli kosketusta palloon tiedossa tai ei.

Back up. Olis ollut tilanne mulla hanskassa jos olis tilanne mun kohdalle asti saapunut. Hieno syöksy tiimikaverilta!

Näin. Ilmaan siitä.

No uskotkos, sanoin ilmaan!! Takana pyörivä pallo on naapurikentältä karannut, kukaan ei näköjään pelin tiimellyksessä huomannut potentiaalista nilkanmurtoriskiä. Ehjinä päästiin palkintopallille asti ja ensi vuonna ykkösiksi! Kuvat (c) ERA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!